Spores Launchpad x NeoCortexAI AMA Recap

Spores Network
6 min readMar 17, 2023

On March 13th, Spores and NeoCortexAI engaged in an AMA (Ask Me Anything) session on Sporess Twitter space. The speakers had a deep conversation about their collaboration on the upcoming IDO, and the vision of NeoCortexAI — a comprehensive platform that seamlessly links AI and blockchain for cutting-edge developments and trends.

Here are some highlights from the conversation:

Q1: What is NeoCortexAI? How do AI and blockchain intertwine in the project?

Answer: NeoCortexAI is a comprehensive platform that seamlessly links blockchain technology and artificial intelligence to push forward the leaders of the new world.

Our AI-Launchpad for cutting-edge AI projects, Multi-AI-Index Pool with DCA AI bots, AI-Swap, and AI-Brain Center make us the ultimate one-stop-gateway to the latest developments and trends in AI and blockchain technology.

Q2: Can you tell the community more about the team? How do that experience transfer into blockchain and such a new trend like AI?

Answer: The team consists of a wide variety of skill sets from angel investors, traders, and most developers. The team of developers on neocortex have decades of developing skills and knowledge both in the traditional and crypto industries. And I myself have more than 3 years of hands-on experience in the crypto industry and have helped multiple projects ranging from NFTs, metaverse developments, BD sector, advisory, and so on. Our marketing ecosystem partner and MM partner are also very experienced teams with a proven track record of success so NeoCortexAI is in capable and skilled hands. All of here are keen on staying ahead of the curve and are highly innovative hence the brainchild of our team, NeoCortexAI an innovative and game-changing ecosystem that enhances the synergies between AI and blockchain.

Q3: If you have to summarize, what are the few most notable features offered by NeoCortext AI? Any details would be appreciated.

Answer: So the products and services that we offer are AI launchpad, AI swap, AI Index pool, and the AI brain center. So the AI launchpad prioritizes and focuses on launching AI projects for IAiO, a term we have come up with for Initial Artificial Intelligence offerings. The AI index pool is perhaps the most interesting and unique product where users can invest in wrapped pools with promising AI tokens which will be DCA’d by our AI bot and the profits will be added to the principal amount and sent to the iNFT holders. The AI braincenter is a news hub where the team will be posting time to time and up-to-date news and information on the recent developments in the AI and blockchain space for users to be up to date with the news.

Q 4: What will be the criteria for a project to do IDO on your AI launchpad? What can be expected from Initial Artificial Intelligence Offering (IAIO)?

Answer: For now, we are prioritizing projects that have synergies of AI and blockchain. The IAIO as I mentioned above is the IDO/INO term that we have coined for AI projects. It’s similar to IDO/ INO but we have coined this term specifically for AI projects.

Q5: What incentives does NeoCortexAI provide to its users? What are the advantages of holding $CORAI and $NAI tokens as well as pNFT and iNFT?

Answer: Holders of the CORAI and NAI tokens get access to multiple utilities such as voting rights for DAO governance, access to private allocations, participation in the AI index pool, participation in the braincenter, stakings and many more to be announced.

Q6: Many projects usually give away project assets to get the community pumped. Do you have any ongoing activities in your community where users can get access to platform assets early?

Answer: Yes, we see that trend and notice that communities revive tokens only to dump them later on and cause havoc in the market. In order to combat that we are not giving away many tokens to the community but we are giving away the pNFTs. And to add to the last question, I forgot it mentions the benefits of the pNFTs. The pNFTs are the platform NFT of NeoCortexAI which will be given to our community members as a marketing tool for community growth. Utilities include AI airdrops, IAIO airdrops, swaps, time-to-time lottery events, and many more

Q7: On your website I saw, You’re Introducing the very first Initial Artificial Intelligence Offering (IAIO), So, Could you tell us more about the Initial Artificial Intelligence Offering (IAIO) and How does this work? Will this be a type of launchpad?

Answer: Yes it is a launchpad and it’s similar to the IDO and INO but we are prioritizing AI projects so hence the name IAIO

Q8: Since what you are developing is strictly for AI projects, how do you intend to bring non-AI projects to the adoption of the AI system? How does NeoCortex AI plan to connect Web2 AI to Web3 AI easily? With the uptrend in AI and AI products, what kind of future do you see for AI?

Answer: Since the AI trend and hype is booming right now and every investor and project is jumping into the AI sector we think that we really don’t have to force people to join the AI industry. It is automatically happening. As for integration into AI of web 2 to web 3. We can involve AI in every aspect of the blockchain world. Like we did for the AI index pool.

Q9: On your website, I read that your wallet is highly secure and uses advanced encryption techniques to protect your funds from theft or fraud. How long does it take NeocortexAI’s to build this secure chain?? Where can I buy NeocortexAI’s pNFT?? On the website, I can see that NeocortexAI’s ecosystem is designed to create a fun and engaging community for its members. Do you guys have the plan to integrate P2E in the nearest future??

Answer: For the pNFTs please join our community as it is a free NFT that we are giving out to the community. The building of the secure chain shouldn’t take long as I said before our dev team is highly skilled and experienced. For now, we have no such pains for the P2E but we could definitely explore it in the future

Q10: Can you explain the multi-AI-Index Fund with AI Swap and Brain Center offered by NeoCortexAI, and how it can benefit investors?

Answer: The AI index pool is perhaps the most interesting and unique product where users can invest in wrapped pools with promising AI tokens which will be DCA’d by our AI bot and the profits will be added to the principal amount and sent to the iNFT holders.

The AI braincenter is a news hub where the team will be posting time to time and up-to-date news and information on the recent developments in the AI and blockchain space for users to be up to date with the news.

And the AI swap will be sued for swapping tokens.

Q11: What is NeoCortex AI biggest obstacle? As I have seen many projects look great only on their whitepaper & roadmap, but face many difficulties when trying to implement their mission and end in failure. How does Neocoretext overcome every obstacle in its development?

Answer: For this, we have an excellent team of various backgrounds and we also have some very experienced investors and advisors on board with decades of experience so till now thanks to them we have had a smooth journey.

Conclusion: The collaboration between Spores and NeoCortexAI aims to successfully launch the IDO of $CORAI token. Therefore, NeoCortexAI can receive more support from the community to accomplish the goal of making a significant impact in the world of AI and Blockchain through incubation, accelerating AI projects, and connecting Web2 AI to Web3 AI.

Project Official links:

Twitter | Official Telegram Group | Official Announcement Channel | Discord | Reddit | Facebook | Instagram | Youtube | LinkedIn

About Spores

Spores Network is a leading platform in the Web3, Gaming, and Metaverse space, offering comprehensive support to up-and-coming projects beyond funding. Our ecosystem includes 3 main pillars: Spores Launchpad, Incubation, Web3. Gaming. Metaverse. Publisher

Join our hub, at Spores Official!

Follow us on our Social Media: Twitter | LinkedIn | Facebook | Instagram | YouTube |

Chat with us on Telegram or get updates on Telegram Ann

--

--

Spores Network

The leading multi-chain launchpad for IDOs and INOs of up-and-coming high quality web3 projects, in which user can seamlessly participate & support the project!